Emwitech Holding AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av kommunikationslösningar baserade på radioteknik för inbyggda system, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Emwitech Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Emwitech Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1998-10-06 så skapades Emwitech Holding AB och bolaget är har F-skattsedel Emwitech Holding AB har haft det sedan 1999-01-01.

Emwitech Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556560-8865 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Emwitech Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Emwitech Holding AB så går det att nå dem via telefon på 035-7101740 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Cremon, Mats Sone Henrik -Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Emwitech Holding AB är Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln VD, Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Cremon, Mats Sone Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andrén, Sven Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Patrick Roland som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Gejde, Carl Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotJensen, Jonny Eugén som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mared, Mats Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln RevisorBDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.