Biotek i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Biotek i Halmstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Biotek i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Biotek i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556561-7312.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0430-70680 alternativt besöka eller skicka post till Biotek i Halmstad Aktiebolag på följande adress Öringe 142, 312 91, Laholm.

Biotek i Halmstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Biotek i Halmstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Inger Solvig som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av och konsultation om ekologiska tillsatser och hjälpmedel för lantbruk, skogsbruk, trädgård och kommuner samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.