A Nilsson Transport Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och A Nilsson Transport Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och A Nilsson Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A Nilsson Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A Nilsson Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som A Nilsson Transport Aktiebolag ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transportförmedling, speditionsverksamhet och lagring av gods samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A Nilsson Transport Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är A Nilsson Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med A Nilsson Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-101100.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med A Nilsson Transport Aktiebolag är Månsson, Per Gösta Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

A Nilsson Transport Aktiebolag har 556562-9408 som sitt organisationsnummer.