Halmstad Glas & Fogservice AB

Hallands län

Information

556564-2781 är organisationsnummer för bolaget Halmstad Glas & Fogservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halmstad Glas & Fogservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Halmstad Glas & Fogservice AB finns i.

Halmstad Glas & Fogservice AB har varit registrerat sedan 1998-12-29 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Halmstad Glas & Fogservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Halmstad Glas & Fogservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Halmstad Glas & Fogservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Halmstad Glas & Fogservice AB så kan ni göra det på telefon genom 035-219500 eller genom brev på följande adress:
Strandskogsv. 6, 302 40, Halmstad

Bolaget skall bedriva fognings-, tätningsarbeten och glasmästeri mot byggindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Halmstad Glas & Fogservice AB och det är Bengtsson, Leif Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ann-Britt Ellinor M som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,