Salong Chess AB

Hallands län

Information

Salong Chess AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Salong Chess AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Salong Chess AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Salong Chess AB har haft sedan 1999-01-01. Salong Chess AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Chess AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snöstorpsv. 45, 302 48, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-211201.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Salong Chess AB Privat, ej börsnoterat.

Salong Chess AB har idag 556567-7068 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Salong Chess AB

Bolaget skall bedriva frisörsalong, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Salong Chess AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schill, Beate Christina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lid, Lena Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .