Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556572-0512.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-130530 alternativt besöka eller skicka post till Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag på följande adress Storg. 24, 302 43, Halmstad.

Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Bygg & Besiktningsbyrån i Halmstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Bengt-Hugo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Larsson, Eva-Britt som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggledning, kontroll, besiktningar, beskrivningar och tvister inom byggnadsteknik, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.