Cresto Safety AB

Hallands län

Information

556572-1163 är organisationsnummer för verksamheten Cresto Safety AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cresto Safety AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Cresto Safety AB finns i.

Cresto Safety AB har varit registrerat sedan 1999-06-17 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cresto Safety AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Cresto Safety AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cresto Safety AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Cedås, Carl Jonas Robert -Ternström, May Inger Firman tecknas två i förening av -Cedås, Carl Jonas Robert -Johansson, Ulf Göran -Reinholdsson, Leif Ingemar

Vill ni komma i kontakt med Cresto Safety AB så kan ni göra det på telefon genom 035-213140 eller genom brev på följande adress:
Industriområdet, 310 38, Simlångsdalen

Bolaget har till föremål för sin huvudsakliga verksamhet att självt eller genom hel- eller delägt dotterbolag idka handel och tillverkning av säkerhetsprodukter, även som driva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cresto Safety AB och det är Ternström, May Inger som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Cedås, Carl Jonas Robert som är född 1972 och har titeln VD, Cedås, Carl Jonas Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson, Leif Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ulf Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln RevisorCareland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor