Byggteamet Halland AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Byggteamet Halland AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Byggteamet Halland AB är ett av dem. Statusen för Byggteamet Halland AB är att Bolaget är aktivt.

Byggteamet Halland AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-24. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Byggteamet Halland AB ska trivas.

Byggteamet Halland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggteamet Halland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Byggteamet Halland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Byggteamet Halland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-84700.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Byggteamet Halland AB är Andersson, Lars Benny som är född 1959 och har titeln VD, Andersson, Lars Benny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Ola Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Per-Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor.

Byggteamet Halland AB har 556572-7681 som sitt organisationsnummer.