WH Tsangs Restaurang & Travsport AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är ett av dem. Statusen för WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är att Bolaget är aktivt.

WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-09-22. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som WH Tsangs Restaurang & Travsport AB ska trivas.

WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang samt tävlingsverksamhet med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är WH Tsangs Restaurang & Travsport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med WH Tsangs Restaurang & Travsport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-106610.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med WH Tsangs Restaurang & Travsport AB är Tsang, Wai Hung som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tsang, Johnny Kam Wai som är född 1982 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

WH Tsangs Restaurang & Travsport AB har 556573-9678 som sitt organisationsnummer.