Plenus Marketing AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Plenus Marketing AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Plenus Marketing AB är ett av dem. Statusen för Plenus Marketing AB är att Bolaget är aktivt.

Plenus Marketing AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-07-29. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Plenus Marketing AB ska trivas.

Plenus Marketing AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom försäljning, företagsaktiviteter och reklam samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plenus Marketing AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Plenus Marketing AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Plenus Marketing AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-46259.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Plenus Marketing AB är Chalenius, Jan-Peter Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Midbeck, Gun Anneli Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, .

Plenus Marketing AB har 556574-2672 som sitt organisationsnummer.