MedicPen Aktiebolag (publ)

Hallands län

Information

MedicPen Aktiebolag (publ) hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där MedicPen Aktiebolag (publ) finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MedicPen Aktiebolag (publ) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MedicPen Aktiebolag (publ) har haft sedan 2000-07-19. MedicPen Aktiebolag (publ) har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MedicPen Aktiebolag (publ) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 44, 302 43, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-100800.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MedicPen Aktiebolag (publ) Publikt bolag.

MedicPen Aktiebolag (publ) har idag 556576-4809 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Kjell Åke Lennart i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för MedicPen Aktiebolag (publ)

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning inom det medicintekniska området, produktion och försäljning av konsumentprodukter inom området tablettdispensering samt därmed förenlig verksamhet.

I MedicPen Aktiebolag (publ) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallin, Olof Cristian som är född 1969 och har titeln VD, Hallin, Olof Cristian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Åke Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hillgård, Karl Birger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Eva Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .