TP Lastbilsdelar AB

Hallands län

Information

556578-1316 är organisationsnummer för verksamheten TP Lastbilsdelar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TP Lastbilsdelar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som TP Lastbilsdelar AB finns i.

TP Lastbilsdelar AB har varit registrerat sedan 1999-10-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TP Lastbilsdelar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

TP Lastbilsdelar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TP Lastbilsdelar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TP Lastbilsdelar AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5133618 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 2, 302 60, Halmstad

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade lastbilsdelar samt även därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TP Lastbilsdelar AB och det är Papagikas, Theofanis som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Papagika, Lambrini som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor,