Zettic IT AB

Hallands län

Information

Zettic IT AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Zettic IT AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Zettic IT AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Zettic IT AB har haft sedan 2000-03-14. Zettic IT AB har funnits sedan och 2000-06-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Zettic IT AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenberg Wärnhem 371, 310 40, Harplinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-55030.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Zettic IT AB Privat, ej börsnoterat.

Zettic IT AB har idag 556579-8989 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Zettic IT AB

Bolaget skall bedriva konsultationer inom datateknik, internet, framställning av reklammaterial inom och för dataverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Zettic IT AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wärnegård, Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Albihn, Erik Jesper som är född 1974 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .