NP-agro AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och NP-agro AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och NP-agro AB är ett av dem. Statusen för NP-agro AB är att Bolaget är aktivt.

NP-agro AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-13. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som NP-agro AB ska trivas.

NP-agro AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk och entreprenadverksamhet inom lantbruk, försäljning av tjänster inom lantbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NP-agro AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är NP-agro AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med NP-agro AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-50352.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med NP-agro AB är Nilsson, Ulf Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ingela Eva-Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Paul Inge Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Ola Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

NP-agro AB har 556582-5071 som sitt organisationsnummer.