Decido Halmstad AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Decido Halmstad AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Decido Halmstad AB är ett av dem. Statusen för Decido Halmstad AB är att Bolaget är aktivt.

Decido Halmstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-17. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Decido Halmstad AB ska trivas.

Decido Halmstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av konsulttjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Decido Halmstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Decido Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Decido Halmstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4869572.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Decido Halmstad AB är Claesson, Marcus Joacim som är född 1969 och har titeln VD, Claesson, Marcus Joacim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Sven Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Bertil Stefan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Decido Halmstad AB har 556585-3289 som sitt organisationsnummer.