AB Svepet

Hallands län

Information

AB Svepet är en verksamhet som finns i Halmstad. I AB Svepet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Orrenäs, Magnus Arne som är född 1970 och har titeln VD, Orrenäs, Magnus Arne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljebladh, Jan Helge Mathias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljebladh, Jan-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrenäs, Lars-Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln RevisorHelgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Svepet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AB Svepet på telefon 08-7058651.

Bolaget skall bedriva handelsverksamhet med varor till tillverkare och distributionsföretag inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Svepet av bolagstypen Aktiebolag.

AB Svepet är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AB Svepet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-06-06 och AB Svepet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Svepet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Liljebladh, Jan Helge Mathias -Liljebladh, Jan-Erik i förening med en av -Orrenäs, Lars-Arne -Orrenäs, Magnus Arne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

AB Svepet har 556586-6083 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.