ImproveIT Sweden AB

Hallands län

Information

ImproveIT Sweden AB är ett företag som finns i Halmstad. I ImproveIT Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Karl-Oscar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ann-Charlotte Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Revisor, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ImproveIT Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ImproveIT Sweden AB på telefon 035-227050.

Bolaget skall arbeta med undersökningar, marknadskommunikation, IT-utbildning, IT-lösningar, multimediapresentationer, marknads- information ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ImproveIT Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

ImproveIT Sweden AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ImproveIT Sweden AB innehar ej F-skattsedel och ImproveIT Sweden AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ImproveIT Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

ImproveIT Sweden AB har 556587-1349 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.