Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB är ett av dem. Statusen för Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB är att Bolaget är aktivt.

Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-07. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB ska trivas.

Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-19. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva läkarpraktik och konsultationer inom medicin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB inte är momsregistrerat.

Idag är Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6085327.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB är Pressfeldt, Carl Henry Viktor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pressfeldt, Jan Axel Henry som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Leg. Läkare C-H Pressfeldt AB har 556587-1919 som sitt organisationsnummer.