Kårarp Timber AB

Hallands län

Information

Kårarp Timber AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Kårarp Timber AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kårarp Timber AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-16.

Kårarp Timber AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-04-06. Men sedan 2001-01-16 så har Kårarp Timber AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kistingev. 8, 302 62, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kårarp Timber AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-127512.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Kårarp Timber AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kårarp Timber AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva förädling och handel med trävarar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kårarp Timber AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Langenbach, Sven Håkan Ingemar -Nilsson, Leif Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kårarp Timber AB och det är följande personer, Nilsson, Leif Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Langenbach, Sven Håkan Ingemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Langenbach, Ann Beatrice som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ulla Ann-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Kårarp Timber AB är 556589-4283.