Tylösands Industrigolv AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Tylösands Industrigolv AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Tylösands Industrigolv AB är ett av dem. Statusen för Tylösands Industrigolv AB är att Bolaget är aktivt.

Tylösands Industrigolv AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-08. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Tylösands Industrigolv AB ska trivas.

Tylösands Industrigolv AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, läggning samt målning av industrigolv, handel med golvmaterial och golvtillbehör, handel med fastigheter, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tylösands Industrigolv AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14.

Idag är Tylösands Industrigolv AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Tylösands Industrigolv AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5846734.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tylösands Industrigolv AB är Kugelberg, Thomas Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kugelberg, Kerstin Ann-Margret som är född 1949 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .

Tylösands Industrigolv AB har 556590-5261 som sitt organisationsnummer.