Scandinavian Purchasing Group AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Scandinavian Purchasing Group AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Scandinavian Purchasing Group AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Scandinavian Purchasing Group AB är momsregistrerat sedan2000-09-01 och har organisationsnummer 556590-7051.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-109030 alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Purchasing Group AB på följande adress Ljungbergsg. 16, 302 34, Halmstad.

Scandinavian Purchasing Group AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-01.

I Scandinavian Purchasing Group AB så sitter följande personer i styrelsen: , Torudd, Eva-Lena Fredrika som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rådgivande konsultverksamhet inom inköp, logistik och försäljning för små, medelstora och stora företag inom handel, verkstadsindustri och offentlig verksamhet. I rådgivningen ingår att analysera, genomföra och följa upp vad som händer i hela eller delar av försörjningskedjan från leverantör till slutkund och ge förslag till förbättringar, genomföra dessa och följa upp förslagen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.