På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom rehabilitering, rekrytering, omorganisation, omplacering, projekt och personalfrågor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2000-05-25 så skapades På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag har haft det sedan 2000-07-19.

På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556591-4727 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-105063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom På Rätt Plats i Halmstad Aktiebolag är Normark, Bo Yngve Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Normark, Bo Yngve Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kenneth Dennis Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Elaine Hope som är född 1946 och har titeln Suppleant, Normark, Britt Evalotte som är född 1954 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .