Nitator Hylte AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Nitator Hylte AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Nitator Hylte AB är ett av dem. Statusen för Nitator Hylte AB är att Bolaget är aktivt.

Nitator Hylte AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-19. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Nitator Hylte AB ska trivas.

Nitator Hylte AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk industri samt finansverksamhet huvudsakligen genom uthyrningsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nitator Hylte AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Nitator Hylte AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Nitator Hylte AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-40900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Petersson, Jan-Eric.

De som är på något sätt har med Nitator Hylte AB är Petersson, Jan-Eric som är född 1958 och har titeln VD, Petersson, Jan-Eric som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fricke, Wulf-Hubertus Peter A som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andrén, Sven Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Libäck, Sven Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stoica, Teofil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÖrtengren, Hans Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Nitator Hylte AB har 556591-6557 som sitt organisationsnummer.