HAC Wood Maskinservice AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns HAC Wood Maskinservice AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. HAC Wood Maskinservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

HAC Wood Maskinservice AB är momsregistrerat sedan2001-01-02 och har organisationsnummer 556592-2753.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-70220 alternativt besöka eller skicka post till HAC Wood Maskinservice AB på följande adress Åbacken, 310 38, Simlångsdalen.

HAC Wood Maskinservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-02.

I HAC Wood Maskinservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Bror Conny Evert som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparation, montage och byggnation av skogs- och entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner samt last- fordon, utföra mark- och anläggningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.