LM Håkanssons Transport AB

Hallands län

Information

LM Håkanssons Transport AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som LM Håkanssons Transport AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LM Håkanssons Transport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-31.

LM Håkanssons Transport AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-06-29. Men sedan 2000-07-31 så har LM Håkanssons Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Folkparksg. 8, 302 44, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LM Håkanssons Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-149633.

Halmstad arbetar för att företag som LM Håkanssons Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LM Håkanssons Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bediva transport och speditionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LM Håkanssons Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LM Håkanssons Transport AB och det är följande personer, Håkansson, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Thomas Sören som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LM Håkanssons Transport AB är 556593-0681.