Augustson Advisers AB

Hallands län

Information

Augustson Advisers AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Augustson Advisers AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Augustson Advisers AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-10-09.

Augustson Advisers AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-07-06. Men sedan 2000-10-09 så har Augustson Advisers AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenhuggeriv. 54, 302 40, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Augustson Advisers AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-37720.

Halmstad arbetar för att bolag som Augustson Advisers AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Augustson Advisers AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall beriva konsultverksamhet inom ekonomi- och managementområdet, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Augustson Advisers AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Augustson Advisers AB och det är följande personer, Augustsson, Kurt Artur som är född 1944 och har titeln VD, Augustsson, Kurt Artur som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Kerstin Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Augustson Advisers AB är 556593-3263.