Intelligenta Hus i Halland AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Intelligenta Hus i Halland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Intelligenta Hus i Halland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Intelligenta Hus i Halland AB är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556593-4709.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3104893 alternativt besöka eller skicka post till Intelligenta Hus i Halland AB på följande adress Sandåsv. 12 H, 302 30, Halmstad.

Intelligenta Hus i Halland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I Intelligenta Hus i Halland AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rosberg, Kjell Anders Ingvar som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av nyproducerade bostadshus och mark samt konsultverksamhet i anslutning till detta ävensom idka därmed förenlig verksamhet.