Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva hudvård, försäljning av hälsokost, fritidskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2000-07-18 så skapades Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag har haft det sedan 2000-09-25.

Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-25

556593-8791 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-103240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carin Stenman Hudvård & Hälsotek Aktiebolag är Stenman, Carin Erica Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenman, Margareta Birgitta som är född 1935 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Marie Christina som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .