Nordiska Träskydd Produktion AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Nordiska Träskydd Produktion AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Nordiska Träskydd Produktion AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Nordiska Träskydd Produktion AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556595-3048.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-72030 alternativt besöka eller skicka post till Nordiska Träskydd Produktion AB på följande adress Mossboda, 718 92, Frövi.

Nordiska Träskydd Produktion AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Nordiska Träskydd Produktion AB så sitter följande personer i styrelsen: , Carlsson, Lillemor Anna Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva sågning, träbearbetning, impregnering, uthyrning och kapitalförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.