Bäckhålsforsen AB

Hallands län

Information

556595-7536 är organisationsnummer för företaget Bäckhålsforsen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäckhålsforsen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Bäckhålsforsen AB finns i.

Bäckhålsforsen AB har varit registrerat sedan 2000-08-18 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäckhålsforsen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

Bäckhålsforsen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäckhålsforsen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bäckhålsforsen AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5302755 eller genom brev på följande adress:
Marbäcks Bruk, 305 94, Halmstad

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäckhålsforsen AB och det är Hjalmarsson, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rengberg, Olof Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rengberg, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,