Bekagårds Krogen Halmstad AB

Hallands län

Information

Bekagårds Krogen Halmstad AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Bekagårds Krogen Halmstad AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bekagårds Krogen Halmstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bekagårds Krogen Halmstad AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bekagårds Krogen Halmstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenåldersv. 12, 302 63, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8937858.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bekagårds Krogen Halmstad AB Privat, ej börsnoterat.

Bekagårds Krogen Halmstad AB har idag 556598-1080 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bekagårds Krogen Halmstad AB

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, handel med värdepapper samt handel med restaurangmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bekagårds Krogen Halmstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Balci, Fedayi som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Balci, Sara Serpil som är född 1977 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .