Tipskungen AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Tipskungen AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tipskungen AB är ett av dem. Statusen för Tipskungen AB är att Bolaget är aktivt.

Tipskungen AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-01. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tipskungen AB ska trivas.

Tipskungen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall producera och leverera information och tips kring idrottsevenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tipskungen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Tipskungen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Tipskungen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-2999900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Heljedal, Pär Edvin.

De som är på något sätt har med Tipskungen AB är Heljedal, Pär Edvin som är född 1962 och har titeln VD, Heljedal, Pär Edvin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Esbjörnsson, Karl Lennart Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heljedal, Anna Karin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Tipskungen AB har 556599-8589 som sitt organisationsnummer.