Tengo Sport Sweden AB

Hallands län

Information

556599-8738 är organisationsnummer för bolaget Tengo Sport Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tengo Sport Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Tengo Sport Sweden AB finns i.

Tengo Sport Sweden AB har varit registrerat sedan 2000-11-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tengo Sport Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Tengo Sport Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tengo Sport Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Tengo Sport Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 035-126304 eller genom brev på följande adress:
Fogdeg. 4, 302 33, Halmstad

Bolaget skall bedriva handel med sportartiklar, tennisträning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tengo Sport Sweden AB och det är Wennberg, Sten Patrik som är född 1969 och har titeln VD, Wennberg, Sten Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ojaste Hobbs, Laila Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Sten som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor