AB Tandläkare Christer Jönsson

Hallands län

Information

AB Tandläkare Christer Jönsson är ett företag som finns i Halmstad. I AB Tandläkare Christer Jönsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Boris Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anne-Christine Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Tandläkare Christer Jönsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Tandläkare Christer Jönsson på telefon 035-124367.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Tandläkare Christer Jönsson av bolagstypen Aktiebolag.

AB Tandläkare Christer Jönsson är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AB Tandläkare Christer Jönsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och AB Tandläkare Christer Jönsson är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Tandläkare Christer Jönsson så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AB Tandläkare Christer Jönsson har 556601-0772 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.