MBK Assistans AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter MBK Assistans AB. Det finns flera företag som liknar MBK Assistans AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

MBK Assistans AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2000-11-27 så har MBK Assistans AB varit registrerat. Idag är MBK Assistans AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med MBK Assistans AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sven Jonsons g. 2 E, 302 27, Halmstad. Vi ni istället prata med MBK Assistans AB så kan ni göra det på 035-156595.

Bolaget skall bestå av verkställan av personlig assistans genom LSS LASS, köp av administrativa tjänster för anställning och utbildning av personal, lönehantering, bokföring, schemaläggning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bengtsson, Bengt Krister som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson Hayward, Kathleen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bert Roger som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Kjell Ebbe som är född 1943 och har titeln Revisor, JMK Svensson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

MBK Assistans AB har 556601-1101 som sitt organisationsnummer.