Silhouette Sverige AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med optiska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Silhouette Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Silhouette Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2000-11-21 så skapades Silhouette Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Silhouette Sverige AB har haft det sedan 2001-05-15.

Silhouette Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-15

556601-4006 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Silhouette Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Silhouette Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 035-144890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Silhouette Sverige AB är Björck, Anders Henrik som är född 1945 och har titeln Extern VD, Schmied, Klaus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Koller, Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schmied, Arnold som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Björck, Anders Henrik som är född 1945 och har titeln Delgivningsbar person, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln RevisorBDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .