Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2000-12-22 så har Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag varit registrerat. Idag är Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag så kan ni göra det på 035-108730.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, utföra elektriska installationer, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Linderborg, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Linderborg, Claudia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Linderborgs El och Fastighetsservice Aktiebolag har 556603-6454 som sitt organisationsnummer.