Scancast Holding AB

Hallands län

Information

Bolaget skall förvalta dotterbolagsaktier i handels- och tillverkande företag, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scancast Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Scancast Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2001-01-31 så skapades Scancast Holding AB och företaget är har F-skattsedel Scancast Holding AB har haft det sedan 2001-03-02.

Scancast Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-22

556603-6660 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Scancast Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Scancast Holding AB så går det att nå dem via telefon på 035-172230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Liljebladh, Jan Helge Mathias -Liljebladh, Jan-Erik i förening med en av -Orrenäs, Lars-Arne -Orrenäs, Magnus Arne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scancast Holding AB är Liljebladh, Jan-Erik som är född 1941 och har titeln VD, Liljebladh, Jan-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrenäs, Lars-Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljebladh, Jan Helge Mathias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrenäs, Magnus Arne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljebladh, Marianne Elisabeth som är född 1943 och har titeln SuppleantOrrenäs, Camilla Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln Revisor, Helgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.