Pro Seal AB

Hallands län

Information

556603-7619 är organisationsnummer för företaget Pro Seal AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pro Seal AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Pro Seal AB finns i.

Pro Seal AB har varit registrerat sedan 2000-12-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pro Seal AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-17.

Pro Seal AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pro Seal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Mats Patrik -Johansson, Åke Lennart

Vill ni komma i kontakt med Pro Seal AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4502063 eller genom brev på följande adress:
Ekg. 12, 310 41, Gullbrandstorp

Bolaget skall bedriva försäljning av kemiska produkter, verktyg och fästelement ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pro Seal AB och det är Johansson, Åke Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Mats Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Majbritt Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,