Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB

Hallands län

Information

Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB har haft sedan 2001-03-16. Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandg. 10, 302 46, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-151000.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB Privat, ej börsnoterat.

Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB har idag 556603-9318 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB

Bolaget skall äga, förädla och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Länsförsäkringar Hallands Fastigheter i Ullared AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jämbring, Curt Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bille, Anders Cristian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Anette Rose-Marie som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernersson, Bo Ronnie Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .