Texclean Textilvård AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Texclean Textilvård AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Texclean Textilvård AB är ett av dem. Statusen för Texclean Textilvård AB är att Bolaget är aktivt.

Texclean Textilvård AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-02-02. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Texclean Textilvård AB ska trivas.

Texclean Textilvård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva möbel-, mattvätt, snickeri och måleri- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Texclean Textilvård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Texclean Textilvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Texclean Textilvård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-7101818.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Texclean Textilvård AB är Klinteby, Klas Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Inge som är född 1935 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Texclean Textilvård AB har 556604-6107 som sitt organisationsnummer.