Uniträ Bygg AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Uniträ Bygg AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Uniträ Bygg AB är ett av dem. Statusen för Uniträ Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Uniträ Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Uniträ Bygg AB ska trivas.

Uniträ Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads- och snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uniträ Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Uniträ Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Uniträ Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5123629.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Uniträ Bygg AB är Lundh, Karl Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Ulf Jonas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Uniträ Bygg AB har 556604-7121 som sitt organisationsnummer.