Heiskanen & Lähdekorpi AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva träning, tävling, transporter och handel med travhästar, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Heiskanen & Lähdekorpi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Heiskanen & Lähdekorpi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2001-01-29 så skapades Heiskanen & Lähdekorpi AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556606-1437 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Heiskanen & Lähdekorpi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Heiskanen & Lähdekorpi AB så går det att nå dem via telefon på 035-38460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Heiskanen & Lähdekorpi AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .