Commission Intelligence Network AB

Hallands län

Information

556608-0379 är organisationsnummer för verksamheten Commission Intelligence Network AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Commission Intelligence Network AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Commission Intelligence Network AB finns i.

Commission Intelligence Network AB har varit registrerat sedan 2001-03-02 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Commission Intelligence Network AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

Commission Intelligence Network AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Commission Intelligence Network AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Commission Intelligence Network AB så kan ni göra det på telefon genom 035-104751 eller genom brev på följande adress:
Slottsmöllan, 302 31, Halmstad

Bolaget skall bedriva marknadsföring, genomföra marknads- undersökningar, bedriva mjukvaruutveckling för telemarketing- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Commission Intelligence Network AB och det är Bjärudd, Bengt som är född 1971 och har titeln VD, Bjärudd, Bengt som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Anna Kristina Katarina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,