M-son International AB

Hallands län

Information

M-son International AB är ett företag som finns i Halmstad. I M-son International AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martinsson, Lars Helge Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Gertrud Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med M-son International AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå M-son International AB på telefon 035-227122.

Bolaget skall tillverka, utveckla och bedriva försäljning av sjukvårds- och sportartiklar avseende skydd och stöd, typ rehab vid skador inom idrott och för förebyggande ändamål, utveckla och försälja verktyg för motorsportbranschen, även som idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är M-son International AB av bolagstypen Aktiebolag.

M-son International AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

M-son International AB innehar ej F-skattsedel och M-son International AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M-son International AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

M-son International AB har 556608-0890 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Hallands län.