BRING EXPRESS HALMSTAD AB

Hallands län

Information

Bolaget skall idka verksamhet inom åkeri och budbilsverksamhet inom Sverige och i utlandet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BRING EXPRESS HALMSTAD AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är BRING EXPRESS HALMSTAD AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2001-03-16 så skapades BRING EXPRESS HALMSTAD AB och bolaget är har F-skattsedel BRING EXPRESS HALMSTAD AB har haft det sedan 2004-12-09.

BRING EXPRESS HALMSTAD AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-09

556608-4157 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är BRING EXPRESS HALMSTAD AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med BRING EXPRESS HALMSTAD AB så går det att nå dem via telefon på 035-102500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom BRING EXPRESS HALMSTAD AB är Petersen, Frank Harald som är född 1955 och har titeln VD, Petersen, Frank Harald som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åbonde, Ernst Hans Tobias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartzell, Karl Andreas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Petersen, Agneta Bodil Anneli som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln RevisorForss, Ulf Michael som är född 1962 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.