Nissadalens Golfbana Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Nissadalens Golfbana Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nissadalens Golfbana Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nissadalens Golfbana Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nissadalens Golfbana Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-30. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nissadalens Golfbana Aktiebolag ska trivas.

Nissadalens Golfbana Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva golfbaneverksamhet och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nissadalens Golfbana Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-23.

Idag är Nissadalens Golfbana Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Nissadalens Golfbana Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-39086.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nissadalens Golfbana Aktiebolag är Eliasson, Wivi-Anne Madeleine som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dibowski, Robert Emil Friedrich som är född 1936 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Nissadalens Golfbana Aktiebolag har 556608-5030 som sitt organisationsnummer.