Valentins Taxi i Halmstad AB

Hallands län

Information

Valentins Taxi i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Valentins Taxi i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Valentins Taxi i Halmstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-07-13.

Valentins Taxi i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-05-18. Men sedan 2001-07-13 så har Valentins Taxi i Halmstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Granatv. 4, 302 51, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Valentins Taxi i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9118062.

Halmstad arbetar för att bolag som Valentins Taxi i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Valentins Taxi i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, samt förvaltning av fast och lös egendom.

Firmatecknare för Valentins Taxi i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Valentins Taxi i Halmstad AB och det är följande personer, Pascu, Gheorghe som är född 1951 och har titeln VD, Pascu, Gheorghe som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Baboi, Tudora som är född 1932 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Valentins Taxi i Halmstad AB är 556610-4278.