Ettarps Mjölk AB

Hallands län

Information

Ettarps Mjölk AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Ettarps Mjölk AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ettarps Mjölk AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-08.

Ettarps Mjölk AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-06-14. Men sedan 2001-08-08 så har Ettarps Mjölk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ettarp, 313 95, Åled. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ettarps Mjölk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-39312.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Ettarps Mjölk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ettarps Mjölk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva mjölkproduktion, uppfödning av avelsdjur, växtodling, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ettarps Mjölk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ettarps Mjölk AB och det är följande personer, Nilsson, Ove Ingmar Alexander som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Emil Mattias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Niclas Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ettarps Mjölk AB är 556611-9508.