Svetspunkten i Halmstad AB

Hallands län

Information

Svetspunkten i Halmstad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Svetspunkten i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Augustsson, Nicklas Lennart Joakim som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Augustsson, Anna Malin Patricia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Anna Pamela Veronica som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svetspunkten i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svetspunkten i Halmstad AB på telefon 035-41090.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av svetsutrustning, reparationer och service av svetsutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svetspunkten i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svetspunkten i Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svetspunkten i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-11 och Svetspunkten i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-24.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svetspunkten i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Svetspunkten i Halmstad AB har 556615-2996 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.